DATABASEBEHEER

Beheer uw adreslijsten

Organiseer uw database met e-mailadressen in verschillende handige lijsten. Maak segmenten aan voor doelgerichte campagnes. Er kunnen onbeperkt 'custom fields' aangemaakt worden.

Importeren & exporteren

Importeer nieuwe contacten manueel of via drag & drop van een Excel-bestand. Exporteer de inschrijvers, uitschrijvers en adressen die niet meer actief zijn als Excel-bestand. Onvolledige e-mailadressen worden niet opgeladen.


Geautomatiseerde uitschrijving

Geen enkele e-mail kan verzonden worden als er geen geautomatiseerde uitschrijf-knop toegevoegd is.
Uitschrijvers worden automatisch toegevoegd aan de blacklist, zodat u hen nooit meer per vergissing kunt mailen.

Maak een inschrijfformulier voor uw website

Gebruik onze eenvoudige Form Builder om een inschrijfformulier te maken dat u makkelijk op uw website kunt plaatsen. Al de rest verloopt automatisch, met 'confirmed opt-in'. U kunt de look & feel van het volledige inschrijf- en uitschrijfproces bepalen.


Beheer van voorkeuren

Laat uw klanten hun e-mailvoorkeuren zelf online beheren via een link in de e-mail. Welke e-mails willen ze niet meer ontvangen, in welke onderwerpen zijn ze geïnteresseerd enz.

Overzicht per contact

Bekijk op één overzichtspagina per contact in uw database elke interactie die u ooit met hen gehad heeft: welke mails hebben ze gelezen, op welke link hebben ze geklikt, op welk toestel lezen ze hun mails enz.


Nog meer mogelijkheden

  • Uw adreslijsten worden automatisch ontdubbeld.
  • Opladen van uitschrijflijsten uit andere applicaties.