PRICING


Het gebruik van de app is gratis

Er zijn geen installatie-, licentie- of onderhoudskosten. Er zijn geen contracten : u kunt uw account op elk moment stop zetten. Het opzetten van een account, het testen van de software en het aanmaken van een e-mailing is gratis. Het testen van uw e-mailing naar 5 e-mailadressen is gratis. U betaalt alleen wanneer u een campagne effectief verstuurt naar meer dan 5 e-mailadressen.
 

2 formules : betalen per campagne of via maandelijks abonnement
 

Betalen per campagne

"Pay as you go" : u betaalt alleen voor het versturen van de e-mailing. Er wordt met een vaste prijs per verzonden e-mailadres gewerkt, plus een opstartkost per verzonden e-mailcampagne. Ideaal als u af en toe e-mailings verstuurt.
Op het einde van elke maand wordt het totaal aantal verzonden e-mails gefactureerd. De opstartkost voor de afzonderlijke e-mailcampagnes wordt opgeteld bij de prijs per e-mail.

0,01 € per verzonden e-mailadres
+ 5 € opstartkost per campagne

Voorbeeld :
U verstuurt 1 e-mailing naar 1.000 e-mailadressen.
U betaalt daarvoor 15 € (= 10 € voor 1.000 e-mailadressen x 0,01 € plus 5 € opstartkost).


Tip : koop op voorhand ‘credits’.
Hoe groter het aantal credits, hoe goedkoper de prijs per verzonden e-mail. U bepaalt zelf hoeveel credits u aankoopt, en heeft zo perfecte controle over de kosten.
We maken u graag een offerte op maat.

Maandelijks abonnement

U kunt ook voor het gemak van een maandelijks abonnement kiezen. De voordelige oplossing als u meerdere campagnes per maand heeft. U ontvangt maandelijks een factuur, gebaseerd op het aantal e-mailadressen in uw account. U kunt het abonnement op elk moment stopzetten.
U kunt kiezen tussen het “basic” en het “unlimited” plan.
Basic = geschikt als u minstens één x per maand een campagne heeft.
Unlimited = verstuur ongelimiteerd e-mailings. Gratis design/spam tests inbegrepen.

Voorbeeld :  U verstuurt per maand 1, 2, 3, 4 of 5 e-mailings naar 2500 e-mailadressen. U betaalt daarvoor maandelijks een vaste prijs van 29 €.

Meer dan 25.000 e-mailadressen te versturen? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Voor welke formule u ook kiest, u geniet altijd van alle mogelijkheden van de software. U kunt eenvoudig wisselen tussen de verschillende formules. Als uw database met e-mailadressen groeit, dan zorgen wij automatisch voor een upgrade naar het juiste prijsniveau.